Bestaande situatie aanpassen 

Ik mocht een bestaande apotheek aanpassen qua indeling en veiligheidseisen van nu. Onderstaand zie je de beginsituatie en het uiteindelijke resultaat. 
Door kasten tussen de bestaande balies te plaatsen, vergroot je de privacy en veiligheid van zowel cliënten als het zorgpersoneel. De muren kregen een frisse groene kleur, en het geheel straalt meer deskundigheid en rust uit.

Inpandige verbouwingen

Onderstaande foto's tonen een bedrijfspand dat graag meer ruimten wilde. Ik heb er wanden ingezet, geïsoleerd en bekleed met gips. Ik heb de schroefgaatjes geplamuurd en de wanden stuc (of schilder) klaar opgeleverd. 

Bergruimte creëren

 Een schuur in de achtertuin waar geen schuur stond, knieschotten op zolder, extra bergruimte op de overloop van de zolder door het plafond te verlagen. Of wil je liever een kast onder het schuine dak?
Extra opberg schappen in de berging blijft fijn. Heb je mijn schoenenkast (de vakkankast hieronder) gezien? Deze heb ik al een aantal keer gemaakt. Deze maak ik thuis zoveel mogelijk klaar en passend.

Wil jij ook meer bergruimte? Mail me gerust eens. Ik kijk graag met je mee wat voor jou de mogelijkheden zijn. [email protected]

Trapkast

Ik heb een kast met opbergruimte gemaakt door de trap af te timmeren. Bovenaan is er een schuifdeur gekomen om de warmte beneden beter vast te kunnen  houden.

Kasten op maat

Een schuine wand...ik deins er niet voor terug.

Kleine(re) klussen

Ik wil graag naast de grote projecten tijd over blijven houden voor de kleinere klussen als het plaatsen van een nieuwe achterdeur, een hek(je), een regenton, een radiatorombouw, een trapleuning monteren of sloten vervangen.  Kortom, werk wat te klein is voor een aannemer, maar waar je zelf nog wel tegenop kunt zien.

vervangen singles schuurdak

De eerste foto's zijn van de oude situatie. Wat een verschil!

Optimaal gebruik van de zolder

Op onderstaande plaatjes zie je een verbouwing van een zolder, deze heb ik geïsoleerd en voorzien van gipsplaten. Ik heb van deze zolder een volwaardige (slaap/werk) kamer gemaakt door het trapgat te verkleinen, elektra aan te leggen en wanden te zetten.  De wasmachine is netjes weggewerkt in een op maat gemaakte kast.

Zolder en het verplaatsen trapgat

 Ik heb van een vlizo zolder een volwaardige (slaap/werk) kamer gemaakt door het trapgat te verplaatsen, elektra aan te leggen en er een vaste trap in te zetten. Achter de trap bevindt zich een prachtige trapkast in een van de twee slaapkamers. Video


waslijnen op de eerste verdieping


Op onderstaande foto´s heb ik waslijnen op de eerste verdieping gemaakt en een afrastering voor de veiligheid. 


 Vraagt u gerust via ons contactformulier of via e-mail; naar de mogelijkheden voor jou naar aanleiding van deze of onderstaande foto's


Schuttingen en poortdeuren

Onderstaande schuttingen zijn mijn eigen ontwerp en gemaakt door mij alleen. Ik maak de schermen op maat klaar. De poort kan ik daardoor indien gewenst extra breed maken zodat je er makkelijker door kunt met een fiets.

Vloeren leggen

Ik heb hier een vinyl vloer gelegd en afgewerkt met plinten en bij de trap met een aluminium hoekprofiel. Door de ondervloer dempt het geluid waardoor het ook erg geschikt is voor houten verdiepingsvloeren.
De foto's in het tweede gedeelte zijn van een keukenvloer met meranti plinten afwerkt.

Duurzaam

Ik houd van duurzaam. Op de onderstaande foto's kun je dat zien. Ik werk graag met hardhout, zoals douglas of bankirai. Het kost wat, maar dan heb je er veel langer plezier van. Ook houd ik van iets verbouwen naar nieuw of gewijzigd inzicht, zodat het met een (kleine) aanpassing weer jaren mee kan.

Overkappingen bouwen

De basis is belangrijk, heb ik alles goed ingemeten en past alles?

Het timmermansoog waakt.

Hier kun je al behoorlijk zien hoe het gaat worden.

Even pauze met een kop koffie.

Het eindresultaat. Dat wordt genieten van mooi weer (en ook als het weer minder is) in eigen tuin.

Op de foto's hieronder heb ik een schutting met schuifdeur en afdak geplaatst. (De betegeling van de tuin is door een stratenmaker gedaan). Wat een gave opdracht met een geweldig eindresultaat en vooral fijn: Een tevreden klant. Deze mensen kunnen nu echt genieten van een onderhoudsarme maar zo’n sfeervolle tuin. Op de foto’s zie je hoe deze klus vorderde. 

Wil je ook iets doen aan je tuin of in je huis? Mail gerust naar [email protected] en wellicht kan ik iets voor je betekenen. 

Het tot stand komen van een tuinbank speciaal te maken op jouw lengte. 

Meubelmakerskwaliteit

Wil je ruimte onder je trap? Dan is dit ophangsysteem wellicht iets. Lekker je jasjes bij de hand en opgeruimd.

Heb je ook een trapkast? En je hebt vaak hetzelfde nodig? Dan is zo'n trolley erg handig. Er zitten wielen onder waardoor je het er makkelijk in en uit rijdt.

 De klant die de volgende 3 foto’s maakte, had een bak besteld bij het bedrijf dat de keuken maakte om aan einde het van het werkblad te plaatsen. Echter deze bleek net te hoog te zijn. 

 Ik heb het aangepast door er een stukje af te zagen aan de bovenzijde (ja, da’s best spannend) en een kunststof strip op te plaatsen, zodat het wel perfect past. Wat een mooi en eenvoudig idee als verlengstuk van je keuken. 

Heb je ook een probleem met een meubelstuk wat net niet past? Ik kan het misschien heel makkelijk voor je aanpassen. Mail gerust je vraag, liefst voorzien van een foto, naar [email protected] 

Ben je ook lang? Dan is een bed van 210 cm (of 220 cm) bij 90 cm geen echte luxe. 
Dit bed is gemaakt van steigerhout. Lekker stoer en robuust.  
En natuurlijk kan daar een nachtkastje in het zelfde materiaal bij.

Dit meubel heb ik gemaakt voor klant met een open ruimte in de keuken van een nieuwbouwhuis. De klant heeft ervoor gekozen om dezelfde handgrepen er op te plaatsen als degene die op de de keuken zitten.

In een op het oog krappe ruimte, kun je toch veel kwijt, zie hier het voorbeeld van deze inloopkast. 

Een stoer en massief eiken meubel in een keuken. Handig voor iets kleins wat toch op hoogte moet staan.

Uit de achterkant van de poten van deze side-tables heb ik een 
"hapje" gezaagd, zodat deze perfect tegen de muur aan kan staan.

Het plaatsen van keukens

 

Ik heb veel keukens geplaatst en vanwege mijn meubelmakers achtergrond, pas ik vrij makkelijk iets aan, mocht het in eerste instantie niet 100% passen. De keuken met de zwarte kastjes, maakte ik in een appartement waar nog volop werd verbouwd. Maar als het leven in huis "gewoon" doorgaat, werk ik mee aan je ideeën om de tijd van "rommel" zo kort mogelijk te houden. 

Het timmermansoog

Het eindresultaat

Loopt alles goed? Klemt er niets?

Een (schier) eiland als keuken kan natuurlijk ook.

En van de andere kant

De eigenaar maakt zelf de fronten voor de kasten en het werkblad, waardoor het op de laatste foto nog oogt als niet af. Maar dat is juist zo leuk aan “op maat” werken. Ik regel en verzorg wat jij wilt. Zo kun je de klus professioneel uit laten voeren en toch heel persoonlijk maken door je eigen creaties. 

Beschrijf jouw vraag of idee eens geheel vrijblijvend via het mailadres [email protected]


Vervangen en isoleren van een schuurdak

Ik heb samen met Frank Krijtenburg van Klussenburg ons schuurdak vervangen. Frank had alles goed voorbereid en het resultaat is echt super. Het is weer helemaal waterdicht en goed geïsoleerd.
Het winterse weer  van een paar weken geleden, was dè ultieme test. Super bedankt Frank!


-Johan Versteeg (en tevens maker van de timelapse, bedankt!)